Professionele ijsfonteinen online kopen bij Horeca Vuurwerk

Professionele ijsfonteinen kopen doe je natuurlijk bij Horeca Vuurwerk.
Onze ijsfonteinen zijn al meer dan 10 jaar een zeer populair product. Onze ijsfonteinen onderscheiden zich van de ijsfonteinen van de Hema, Sligro, Action, etc. omdat deze door een hoge kwaliteits test heen moeten. Omdat wij onze ijsfonteinen zelf produceren en importeren kunnen wij onze professionele ijsfonteinen aan deze hoge standaarden laten voldoen. Kortom, ijsfonteinen kopen doe je voordelig bij Horeca Vuurwerk.

Gelegenheden

Ijsfonteinen kopen kun je voor vele gelegenheden doen. Zo worden ijsfonteinen vaak gebruikt op gebakjes op verjaardagen of in een club aan de hals van de fles.

Dat een ijsfontein sfeer verhogend werkt is natuurlijk al ruimschoots bewezen. Een mooi voorbeeld hiervan is dat je bij ieder restaurant bezoek wel een serveerster voorbij ziet komen met een desert waarop een aangestoken ijsfontein staat. Vaak gevolgd door luid gezang omdat er iemand jarig is.

Ook op en rondom feestdagen zie je de ijsfontein steeds vaker. Dit komt omdat ijsfonteinen vooral in vuurwerk winkels worden verkocht maar ook omdat een ijsfontein vaak als kers op de taart wordt toegepast rondom het kerstdiner.

Ijsfonteinen kopen voor de laagste prijs

Ijsfonteinen kopen tegen de laagste prijs doe je bij Horeca Vuurwerk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de professionele ijsfonteinen 60 seconden of de professionele ijsfonteinen 30 seconden.

Toepassing

IJsfonteinen 60 seconden
Professionele ijsfonteinen 60 seconden op flessenhals

Met de handige single clips welke bij iedere verpakking ijsfonteinen worden meegeleverd kunt u gemakkelijk 1 tot 3 ijsfonteinen aan de hals van een fles bevestigen en een onvergetelijke bottle service aanbieden.

Professionele ijsfonteinen 30 seconden op gebak

Met de meegeleverde taartprikkers kunt u eenvoudig één of meerdere ijsfonteinen in een gebakje of taart prikken en de jarige een super feest dag bezorgen.

Impressie foto’s