Wil jij met jouw bedrijf bijverdienen door bijvoorbeeld onze ijsfonteinen, celebration candles accessoires of andere producten te wederverkopen of dropshippen? Neem dan snel contact met ons op. 10-tallen anderen doen dit al en zijn hier enorm succesvol mee geworden.

Doordat wij onze ijsfonteinen en overige producten zelf importeren garanderen wij een uitermate goede kwaliteit. De kwaliteit van onze ijsfontein is de grootste reden dat onze ijsfontein zo goed verkocht word.

Assortiment uitbreiden

Wil jij jouw assortiment uitbreiden?
Dan hebben wij hier waarschijnlijk de perfecte producten voor. Bekijk ons hele assortiment.

Ben je op zoek naar een ander gerelateerd product? Neem dan contact met ons op. Ons assortiment is veel groter dan te zien is op deze website.

Betalingswijze

In het begin moeten wederverkopers iedere bestelling vooraf betalen. Naarmate het aantal verkopen stijgen kun je net als onze vaste dropship-klanten over naar betaling per maand.
Hiermee krijg je een maandelijkse factuur met de in die maand door jou afgenomen producten.

Dropshippen en de afhandeling

De afhandeling van de bestelling hoeven wederverkopers zicht niet druk om te maken. Horeca Vuurwerk neemt dit volledig uit handen.

Verzenden

Verzendingen gebeuren door Horeca Vuurwerk. Verzendingen lopen normaliter via PostNL of DPD.

Whitelabel dropshippen

Wanneer een product van Horeca Vuurwerk naar jouw klant verzonden wordt gebeurd dit zonder reclame van ons, dit is gewoonlijk bij dropshippen. Je product(en) zitten altijd in een neutrale doos verzonden en is niet voorzien van een pakbon of factuur.

Buitenland

Onze producten kunnen verzenden wij door heel Europa. Uiteraard heeft ieder land zijn eigen verzend tarieven.
Wil je in een specifiek land verkopen dan is dat ook mogelijk. Kijk bijvoorbeeld eens op horeca-vuurwerk.be.

Welke producten wil je dropshippen?

Weet je nog niet precies welke producten je wilt gaan wederverkopen? Verdiep je dan eens in een van de volgende producten. Dit zijn echte hardlopers.

Wat is dropshippen?

Drop shipping (of met Nederlandse spelling dropshipping, ook bekend als doorverkoop of direct shipment) is een techniek voor integraal ketenbeheer. Bij deze constructie ontvangt een handelaar/retailer een bestelling van een eindklant. De handelaar plaatst de bestelling door naar een producent of groothandel. De producent, of groothandelaar, levert het product rechtstreeks aan de koper/eindklant. De factuur van de producent gaat naar de (tussen)handelaar. De factuur van de handelaar gaat naar de eindklant.

Dropshipping is een relatief kapitaalextensieve vorm van ondernemen, doordat de ondernemer niet hoeft te investeren in voorraden. Meestal gaat dit ook direct gepaard met kostenbesparing op het gebied van inventaris, personeel en logistiek. Dit resulteert meestal wel in slechtere marges bij de leverancier.[1] Een andere risicofactor die blijft, is de mate waarin klanten gebruik maken van hun retourrecht. De verzendkosten is de ondernemer dan kwijt en of de goederen probleemloos aan producent/groothandel kunnen worden teruggegeven zal per geval verschillen.

De dropshipping-methode wordt veel gebruikt door startende ondernemers, aangezien zij normaliter geen grote investeringsmogelijkheden hebben.

Bron: Wikipedia – Drop shipping

Ijsfonteinen dropshippen bij Horeca Vuurwerk