Home » 50

Toont alle 3 resultaten

Knalerwten

24.99
Een tegelijk, meteen het hele doosje, of alles op de grond neerleggen en erop springen? Iedereen kent de knalerwten wel. Al onze producten hebben het CE Keurmerk en zijn daarmee veilig. Kinderen mogen dit product gebruiken.

Single clip (zak 50 stuks)

9.95
Vuurwerk geeft altijd een feestelijk tintje aan gelegenheden. Zo tilt een ijsfontein een drankfles al snel naar een hoger niveau. Denk aan een feestelijke champagnefles met hieraan een ijsfontein. Natuurlijk is het wel belangrijk dat dit veilig wordt uitgevoerd. Daarom kun je nu deze single clips bestellen bij Horeca-Vuurwerk. Deze bottle clips zijn bedoeld voor het veilig en eenvoudig bevestigen van een ijsfontein aan de hals van een fles. In een zak zitten 50 bottle clips. Wil je hierbij graag ijsfonteinen van de beste kwaliteit? Op onze website kun je ook High Class Ijsfonteinen en profesionele ijsfonteinen bestellen.

Wasfakkel 50 stuks

99.99

Een wasfakkel kan worden gebruikt voor zeer uiteenlopende creatieve doeleinden. 
Geef bijvoorbeeld je terras extra aantrekkingskracht en sfeer of zet de wasfakkel in je tuin voor iets meer gezelligheid. 
Een wasfakkel is ook erg geschikt voor een herdenking of optocht. Je kunt er dus alle kanten mee op.

De wasfakkels zijn van hoge kwaliteit en zijn 54 centimeter lang. De brandtijd is ongeveer 60 minuten, je kunt er erg lang mee doen.

Dit product bevat 50 stuks. Wasfakkels koop je het goedkoopst bij Horeca-Vuurwerk! Bestel ze nu dus snel, dan heb je ze morgen nog in huis.